Založ si blog

Fotografie z včerejšího protestu v BA

V diskusích na Pravde se najdou lidé, kteří označují lidi na náměstích za ovce, podplacené, zmanipulované, organizované, zkrachovalé, atd. Nemyslím si. Včera jsem byl na Nám. SNP, fotil a ti lidé mi připadnou být úplně normální a rozumní. Nepodplacení, nezmanipulovaní, kupodivu také neorganizovaní a zkrachovaní ani trochu. Prostě jsou už trochu naštvaní a řekli si, že by tam měli být. Koukněte na fotky a udělejte si vlastní názor:

Pellegrini nestíhá mazat kritiku veřejnosti na Facebooku

28.03.2024

Tedy, ne, že by nemazal. Maže. Pod svým včerejším statusem z Kráľovského Chlmca smazal už víc, než 680 komentářů. Zbylo jich tam asi 200. A z toho jen část tvoří starší pochvalné reakce. Zbytek jsou reakce staré hodinu nebo dvě, které Pelleho nepříjemně drbou a které nestíhá mazat. Být Pellegrini obyčejný člověk, už dávno zrušil své FB konto. To samé se [...]

Zbabělec Pelle to včera večer pohnojil

26.03.2024

Přesněji napsal: „ZRAZU DEBATOVAŤ NETREBA, PÁN KORČOK? Zajtra som mal absolvovať prvý duel s Ivanom Korčokom pred druhým kolom prezidentských volieb. Potvrdil som svoju účasť a chystal som sa na debatu. Večer ma však z televízie informovali, že pán Korčok účasť zrušil. Tak neviem – zrazu debatovať netreba? Zajtra vám poviem viac.“ Korčok odpověděl: [...]

Máme na Slovensku šanci posunout k lepšímu vědomosti o financích?

13.11.2023

V diskusi, kterou jsem nedávno dělal na téma z nadpisu, se zúčastnili: Erika Pastoráková – děkanka Národohospodárskej fakulty EUBA, Jana Meruňková – řiditelka Yourchance (Česká republika), Marta Slováková – CEO Junior Achievement Slovensko a Jozef Kulich – partner Monopoly Venture. Nedá se říci, že to bylo zrovna optimistické téma.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 135
Celková čítanosť: 236486x
Priemerná čítanosť článkov: 1752x

Autor blogu

Kategórie