Založ si blog

Jak moc zle skončí rusko?

Stane se kořistí Číny? Dojdou mu veřejné finance? Je pokles ruské ekonomiky doopravdy malý? Počítá Čína s tím, že válka na Ukrajině oslabí západ?

Pellegrini nestíhá mazat kritiku veřejnosti na Facebooku

28.03.2024

Tedy, ne, že by nemazal. Maže. Pod svým včerejším statusem z Kráľovského Chlmca smazal už víc, než 680 komentářů. Zbylo jich tam asi 200. A z toho jen část tvoří starší pochvalné reakce. Zbytek jsou reakce staré hodinu nebo dvě, které Pelleho nepříjemně drbou a které nestíhá mazat. Být Pellegrini obyčejný člověk, už dávno zrušil své FB konto. To samé se [...]

Zbabělec Pelle to včera večer pohnojil

26.03.2024

Přesněji napsal: „ZRAZU DEBATOVAŤ NETREBA, PÁN KORČOK? Zajtra som mal absolvovať prvý duel s Ivanom Korčokom pred druhým kolom prezidentských volieb. Potvrdil som svoju účasť a chystal som sa na debatu. Večer ma však z televízie informovali, že pán Korčok účasť zrušil. Tak neviem – zrazu debatovať netreba? Zajtra vám poviem viac.“ Korčok odpověděl: [...]

Máme na Slovensku šanci posunout k lepšímu vědomosti o financích?

13.11.2023

V diskusi, kterou jsem nedávno dělal na téma z nadpisu, se zúčastnili: Erika Pastoráková – děkanka Národohospodárskej fakulty EUBA, Jana Meruňková – řiditelka Yourchance (Česká republika), Marta Slováková – CEO Junior Achievement Slovensko a Jozef Kulich – partner Monopoly Venture. Nedá se říci, že to bylo zrovna optimistické téma.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 135
Celková čítanosť: 235394x
Priemerná čítanosť článkov: 1744x

Autor blogu

Kategórie